Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Η Συρία και το Ισραήλ καταδικάζουν τις επιθέσεις στο μετρό της Μόσχας.

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ καταδίκασε τη διπλή τρομοκρατική επίθεση που έγινε σήμερα στο μετρό της Μόσχας και ζήτησε από τη διεθνή κοινότητα να "καταπολεμήσει την τρομοκρατία" σε όλο τον κόσμο, στο συλλυπητήριο μήνυμα που έστειλε στο ρώσο ομόλογό του Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

"Η Συρία καταδικάζει αυτή την τρομοκρατική πράξη" και κρίνει "σημαντικό να καθοριστούν σταθερές αρχές, προκειμένου η ...
διεθνής κοινότητα να μπορέσει να αντιμετωπίσει όλες τις μορφές της τρομοκρατίας σε όλες τις περιοχές του κόσμου", αναφέρει ο Άσαντ στο μήνυμά του....




Η μάχη κατά της τρομοκρατίας είναι "παγκόσμια αποστολή" δήλωσε σήμερα από τη μεριά του ο ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Αβίγκντορ Λίμπερμαν.

Ο Λίμπερμαν "εκφράζει τα συλλυπητήριά του στον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ και υπογραμμίζει ότι η μάχη κατά της τρομοκρατίας είναι παγκόσμια αποστολή (...) διότι καμία χώρα δεν είναι στο απυρόβλητο των επιθέσεων από εξτρεμιστές", όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ενίσχυσε σήμερα, μετά την επίθεση στη Μόσχα, τα μέτρα ασφαλείας στο μετρό της πόλης.

"Σε απάντηση στις επιθέσεις στη Μόσχα, η αστυνομία της Νέας Υόρκης θα αυξήσει την παρουσία της στο μετρό" της πόλης, δήλωσε ο Τζον Γκρίμπελ, εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Υπογράμμισε μάλιστα ότι αυτή τη στιγμή η Νέα Υόρκη δεν είναι στόχος κάποιας συγκεκριμένης απειλής και ότι τα μέτρα λήφθηκαν απλώς και μόνο για "προληπτικούς λόγους". Ο Γκρίμπελ δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια για τα μέτρα αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου