Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΑΤΡΩΝ

Ιδιαίτερα αυξημένη, όπως κάθε χρόνο, αναμένεται να είναι και φέτος η κυκλοφορία λόγω των εορτών του Πάσχα.



Σύμφωνα με τα στοιχεία των προηγουμένων ετών, οι μεγαλύτερες αιχμές της κυκλοφορίας παρουσιάζονται:

Κατά την έξοδο,
- τη Μεγάλη Πέμπτη, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ (08:00-23:00) και
- τη Μεγάλη Παρασκευή, από τα ξημερώματα μέχρι το απόγευμα (05:00-17:00).

Κατά την επιστροφή,
- τη Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα, από το πρωί μέχρι τα μεσάνυκτα (10:00-24:00), με ιδιαίτερη έμφαση στην ευρύτερη περιοχή του Κόμβου Ρίου (για όσους προέρχονται από την Δυτική Στερεά/ Ήπειρο και Δυτική Πελοπόννησο)

Προγραμματίζοντας το ταξίδι κατά το δυνατόν εκτός των παραπάνω περιόδων αιχμής, μπορεί να κερδίσετε χρόνο.

Ειδικότερα σε ότι αφορά την Κορίνθου-Πατρών, καθώς τα έργα κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας.


Οι ρυθμίσεις αυτές είναι απαραίτητες για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου αλλά και για την ασφάλεια των διερχομένων και των εργαζομένων. Καθώς στις εν λόγω περιοχές η κυκλοφορία εξυπηρετείται μόνο από μία λωρίδα ανά κατεύθυνση, ενδέχεται κατά τις ώρες ιδιαίτερα μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Η Ολυμπία Οδός με την πρόθεση να βοηθήσει κατά το δυνατόν τους οδηγούς, ενημερώνοντας για τις θέσεις των ρυθμίσεων αλλά και δίδοντας συμβουλές ασφαλούς οδήγησης κατά τη διέλευση πριν και μέσα στις ρυθμίσεις, θα μοιράζει το συνημμένο φυλλάδιο στους Σταθμούς Διοδίων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή καθ’ όλο το ταξίδι τους αλλά και ειδικότερα κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές, καθώς και να κάνουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου