Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Ταμπουρώθηκε οπλισμένος στο σπίτι του στο χωριό Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων

Όλη τη νύχτα κράτησε η επιχείρηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στο χωριό Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων, ώσπου να πειστεί να παραδοθεί ένας 62χρονος που είχε τραυματίσει με μαχαίρι συγχωριανό του και είχε ταμπουρωθεί μέσα στο σπίτι του οπλισμένος....




Το ολονύκτιο θρίλερ ξεκίνησε στις 9 το βράδι του Σαββάτου, όταν ο δράστης τσακώθηκε με έναν 60χρονο ενώ έπιναν ούζα στο καφενείο του χωριού, επειδή του έκανε παράπονα για τα σκυλιά του και τα χαρακτήρισε επικίνδυνα! Τότε ο 62χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον συγχωριανό του.

Αμέσως μετά, ο δράστης που και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές με ανάλογα περιστατικά, τράπηκε σε φυγή και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του. Στο χωριό έφτασαν αμέσως αστυνομικοί της ΟΠΚΕ με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων, που επί ώρες προσπαθούσε να πείσει τον 62χρονο να παραδοθεί αλλά εκείνος αρνείτο κατηγορηματικά να βγει από το σπίτι.

Τελικά, παραδόθηκε στις 7.30΄ το πρωί και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μετσόβου, απ’ όπου θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα στο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου