Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ.


Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι σημερινές καταγγελίες των υπαλλήλων του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιώς σχετικά με τη στατικότητα και την ασφάλεια του κτηρίου του Πρωτοδικείου, αναδεικνύουν τα σοβαρά προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζουν τα δικαστήρια της χώρας.
Καλό θα ήταν ο κ. Υπουργός να ασχοληθεί με τα άμεσα και σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο θεσμός της Δικαιοσύνης, σήμερα, στο σύνολό του.
Ας μεριμνήσει, λοιπόν, ο κ. Καστανίδης με τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του Υπουργείου του, αλλά και με τη συνεργασία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την άμεση επίβλεψη και συντήρηση των Δικαστικών κτηρίων της χώρας. Ενδεικτικά και μόνον αναφέρουμε τις τραγικές συνθήκες, που επικρατούν στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, αλλά και στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών μετά την πρόσφατη έκρηξη».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου