Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.


Υπογράφτηκε σήμερα από τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Τάσο Αποστολόπουλο, η συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ταμείων Ανάπτυξης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. Μέχρι την 1η Ιουλίου Πρόεδρος των Ταμείων ορίζεται ο Γενικός Γραμματέας, ενώ κατόπιν τη θέση του Προέδρου για το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας θα αναλάβει ο αιρετός Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας, για το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Πελοποννήσου ο αιρετός Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και για το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων ο αιρετός Περιφερειάρχης κ. Σπύρος Σπύρου.

Αναλυτικά, η σύσταση των Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ταμείων Ανάπτυξης ορίζεται ως εξής:

► Για το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας

Πρόεδρος ορίζεται ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Τάσος Αποστολόπουλος.








Αντιπρόεδρος ορίζεται ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, κ. Γρηγόριος Αλεξόπουλος, ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας με αναπληρωτή του τον Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, κ. Βασίλειο Αντωνόπουλο.
Μέλη ορίζονται:
α) Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας, κ. Τρύφωνας Φωτόπουλος, ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας με αναπληρωτή του τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αιτωλοακαρνανίας, κ. Σάββα Αυγέρη.
β) Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας, κ. Γεώργιο Παπαναστασίου, ως εκπρόσωπος του πρώτου επιλαχόντος συνδυασμού με αναπληρωτή του τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αχαΐας, κ. Ανδρέα Μητρόπουλο.
γ) Ο κ. Παναγιώτης Σκέντζος, ως εκπρόσωπος των εργοδοτικών οργανώσεων με αναπληρωτή του τον κ. Ηλία Σπυρόπουλο.
δ) Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, κ. Ιωάννης Χρονόπουλος, με αναπληρωτή του τον κ. Παντελή Κοντό.
ε) Ο κ. Αντώνιος Καλής ως εκπρόσωπος των εργατικών οργανώσεων με αναπληρώτριά του την κ. Σταυρούλα Παναγοπούλου-Νικολάου.
Μέλη προερχόμενα από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας ορίζονται ο κ. Δημήτριος Καραβίδας και ο κ. Παναγιώτης Παγιασλής με αναπληρωτές τους τον κ. Βασίλειο Αλεξόπουλο και τον κ. Σπυρίδωνα Καραχρήστο αντίστοιχα.

► Για το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Πελοποννήσου

Πρόεδρος ορίζεται ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Τάσος Αποστολόπουλος.
Αντιπρόεδρος ορίζεται η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας με αναπληρώτριά της την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.
Μέλη ορίζονται:
α) Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας, κ. Παναγιώτης Αλευράς, ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας με αναπληρωτή του τον Περιφερειακό Σύμβουλο Αργολίδας, κ. Μιλτιάδη Κονοπισόπουλο.
β) Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας, κ. Κωνσταντίνος Λέγκας, ως εκπρόσωπος του πρώτου επιλαχόντος συνδυασμού με αναπληρωτή τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κορινθίας, κ. Σπυρίδωνα Παπαθεοφάνους.
γ) Ο κ. Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, ως εκπρόσωπος των εργοδοτικών οργανώσεων με αναπληρωτή του τον κ. Παναγιώτη Παρίση.
δ) Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, με αναπληρωτή του τον κ. Γεώργιο Καραγιάννη.
ε) Ο κ. Αριστείδης Μπρούμας ως εκπρόσωπος των εργατικών οργανώσεων με αναπληρωτή του τον κ. Γεώργιο Αδαμόπουλο.
Μέλη προερχόμενα από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας ορίζονται η κ. Δήμητρα Κωνσταντοπούλου και ο κ. Ιωάννης Παναγιωτούρος με αναπληρωτές τους την κ. Γιαννούλα Παπαδοπούλου και τον κ. Κωνσταντίνο Βασιλόπουλο αντίστοιχα.

► Για το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων

Πρόεδρος ορίζεται ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Τάσος Αποστολόπουλος.
Αντιπρόεδρος ορίζεται ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας, κ. Χρήστος-Ηρακλής Σκούρτης, ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας με αναπληρωτή του τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας, κ. Θεόδωρο Βερύκιο.
Μέλη ορίζονται:
α) Η Περιφερειακή Σύμβουλος Κέρκυρας, κ. Αλίκη Λούβρου, ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας με αναπληρωτή της τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κέρκυρας, κ. Νικόλαο Μηλιώτη.
β) Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κέρκυρας, κ. Άγγελος Βλάχος, ως εκπρόσωπος του πρώτου επιλαχόντος συνδυασμού με αναπληρωτή τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κέρκυρας, κ. Γεώργιο Καρύδη.
γ) Ο κ. Κωνσταντίνος Κιτσάκης, ως εκπρόσωπος των εργοδοτικών οργανώσεων με αναπληρωτή τον κ. Άγγελο Πήλο.
δ) Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης, με αναπληρωτή του τον κ. Παντελή Κοντό.
ε) Η κ. Σοφία Λιβέρη ως εκπρόσωπος των εργατικών οργανώσεων με αναπληρωτή της τον κ. Παύλο Ζήμο.
Μέλη προερχόμενα από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας ορίζονται ο κ. Νικητάς Καραλής και η κ. Χριστιάνα Βασιλειάδου με αναπληρωτές τον κ. Κωνσταντίνο Σκορδίλη και την κ. Θεοδώρα Μακρή αντίστοιχα.

Η θητεία των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων είναι πενταετής και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της απόφασης.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου