Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


Με τους βουλευτές που εκλέγονται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους Δημάρχους των Δήμων όλης της Περιφέρειας θα συναντηθεί στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Πόρτο Ρίο», στο Ρίο, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Στην ίδια συνάντηση θα μετέχουν ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας, οι Αντιπεριφερειάρχες Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Βασίλης Αντωνόπουλος, Χαράλαμπος Καφύρας, Γιώργος Αγγελόπουλος, Νίκος Υφαντής και Γιώργος Γεωργιόπουλος καθώς και οι επικεφαλείς των παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο.









Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
Στη συνάντηση θα συζητηθεί το νέο πλαίσιο ανάπτυξης για τη Δυτική Ελλάδα, ζητήματα που αφορούν στο ΕΣΠΑ, όπως το αίτημα αναθεώρησης που έχει υποβληθεί από την αιρετή Περιφέρεια και τους βουλευτές της Δυτικής Ελλάδας ενώ αναφορά θα γίνει και σε ώριμα επενδυτικά σχέδια που μπορούν να υπαχθούν στο νέο επενδυτικό νόμο καθώς και στην πολιτική του Υπουργείου για την αναθέρμανση της ανάπτυξης στην περιφερειακή Ελλάδα.

Μετά το τέλος της συνάντησης με τους βουλευτές και τους Δημάρχους, θα ακολουθήσει, στις 12.30, συνάντηση του Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης, παρουσία του Περιφερειάρχη, με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων και φορέων απ’ όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Στη συνάντηση θα συζητηθούν προτάσεις για την βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στην περιοχή και αιτιολογημένες δράσεις αντιμετώπισης της κρίσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου