Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.



Κατά την ΓΣ της 05-10-2011 του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου αποφασίστηκαν τα εξής :

1. Συμμετοχή στην διήμερη Πανελλαδική κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων. Επίσης έγκριση ψηφίσματος από την ΓΣ.

2. Η διήμερη κινητοποίηση που αποφασίστηκε θα έχει την εξής μορφή :
α. 1η ημέρα 20-10-2011 : Πορεία απόγευμα από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου προς το Δημαρχείο Αγρινίου με συμμετοχή των γονέων, των μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου. Συνάντηση ώρα 18:00 στο σχολείο (μετά μουσικής?).








β. 2η ημέρα 21-10-2011 : Συγκέντρωση των γονέων και κηδεμόνων πρωί στο σχολείο. Πρόταση της γεν συνέλευσης είναι να αποφασιστεί μια (1) ώρα αποχή από τα μαθήματα, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν .Συνάντηση ώρα 11:00.

3. Την δεύτερη μέρα θα προσκληθούν να παραβρεθούν ο Δήμαρχος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Αγρινίου, ο Διευθυντής Βθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλ/νιας και τα ΜΜΕ.

4. Καλούμε τους γονείς μαθητές και εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν μαζικά στις παραπάνω κινητοποιήσεις, ώστε να σταματήσουμε όλους αυτούς που βάζουν εμπόδια τόσο στην ομαλή λειτουργία του σχολείου, όσο και για την ίδια του την ύπαρξη τελικά.

Το Δ.Σ.
του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου