Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Μια νέα πρωτοβουλία της τοπικής μας Εκκλησίας. Πρόταση επικοινωνίας με «προβληματισμένους» νέους γονείς!



Θέλει αγώνα για να είσαι γονιός σήμερα! Με τα πολυσύνθετα δεδομένα της εποχής μας τα παιδιά μας χρειάζονται εφόδια ικανά για το ταξίδι της ζωής. Έχουν ανάγκη τη βοήθεια των γονιών, για να χτίσουν την προσωπικότητά τους σε θεμέλια γερά, σε αρχές και αξίες διαχρονικές!
Η τοπική μας Εκκλησία συμπαραστέκεται στην αγωνία των νέων ή των υποψήφιων γονιών. Πέρα από τις «Παιδικές και Νεανικές Συντροφιές» που λειτουργούν στις Ενορίες της Ι. Μητροπόλεώς μας, από φέτος καθιερώνει μία σειρά συναντήσεων διαλόγου και επικοινωνίας με αξιόλογους και έμπειρους ομιλητές.







Και με τον τρόπο αυτό, το χέρι του Χριστού απλώνεται και στους γονείς σε μια πρόσκληση, περιμένοντας την ανταπόκριση! Η αγκαλιά της Εκκλησίας μας παραμένει ανοιχτή και μας χωράει όλους!
Η πρώτη συνάντηση των «Διαλόγων Γονέων» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας Λευκάδος (πίσω από τον Ιερό Ναό του Παντοκράτορα, στην Κεντρική Αγορά), με ομιλητή τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Θερμό, θεολόγο – παιδοψυχίατρο και συγγραφέα, Λευκαδίτη στην καταγωγή και κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας.
Στη διάρκεια της ομιλίας, σε άλλο χώρο του ίδιου κτιρίου, θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογ».

Πληροφορίες:
Κέντρο Νεότητας Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης
Γραφεία Ι. Μητροπόλεως - οδ. Αναπαύσεως 4 - 311 00 Λευκάδα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26450 22415 (εσωτ.: 22,23) – 6974795265 (π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης) – 6982550575 (κ. Γεώργιος Φατούρος)
Ε-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου