Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΛΕΧΑΙΝΩΝ.Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου συγκροτήθηκε επιτροπή εξέτασης των αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του δασικού χάρτη περιοχής Δημοτικής Κοινότητας Λεχαινών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης του Νομού Ηλείας. Η επιτροπή αποτελείται από τους:
α. Τσεραβίνη Δήμητρα, Δικαστική Αντιπρόσωπο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, του Δικαστικού Γραφείου Πύργου ως Πρόεδρος.
β. Μπάρδη Βασίλειο, Δασολόγο της Διεύθυνσης Δασών Ν. Ηλείας ως μέλος.
γ. Κουμαδωράκη Στέλιο, Γεωπόνο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος ως μέλος.


Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Ζήρου Αναστασία, υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Ν. Ηλείας.
Αναπληρωματικά μέλη κατ’ αντιστοιχία των ανωτέρω ορίζονται οι:
α. Χρόνη Ευγενία, Δικαστική Αντιπρόσωπος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, του Δικαστικού Γραφείου Πύργου.
β. Μποβολέτης Βασίλειος, Δασολόγος του Δασαρχείου Αμαλιάδας.
γ. Αλεξόπουλος Αλέξανδρος, Γεωπόνος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Γραμματέας ορίζεται ο Παναγόπουλος Δημήτριος, υπάλληλος της Διεύθυνσης Δασών Ν. Ηλείας.

Υπενθυμίζεται πως το ελληνικό Κράτος έχει ξεκινήσει τη διαδικασία σύνταξης δασικών χαρτών με στόχο την άρση των ως τώρα ασαφειών και τον οριστικό προσδιορισμό δασών και δασικών εκτάσεων. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου προχώρησε στην ανάρτηση του δασικού χάρτη περιοχής Λεχαινών τον περασμένο Ιούλιο προκειμένου να εξασφαλιστεί η ενημέρωση και εύκολη πρόσβαση των πολιτών. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσει στην ανάρτηση δασικού χάρτη περιοχών των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου