Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ.Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσου Αποστολόπουλου εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για το έργο «Κατασκευή Λιμνοδεξαμενών και Υδατοδεξαμενών αντιπυρικής προστασίας στο νομό Μεσσηνίας».

Η λιμνοδεξαμενή στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σέλλα της Κοινότητας Τριπύλας του Δήμου Τριφυλίας θα έχει χωρητικότητα 7.712 κυβικών μέτρων και θα τροφοδοτείται από παρακείμενο ρέμα. Θα επενδυθεί με υδατοστεγή μεμβράνη, ενώ θα διαθέτει υπερχειλιστή.
Οι κλειστές υδατοδεξαμενές στις θέσεις των Τοπικών Κοινοτήτων Κεφαλοβρύσου και Παλαιοκάστρου Δήμου Μεσσήνης, Χρυσοκελλαριάς και Μεταξάδας Δήμου Πύλου-Νέστορος, Μουρατιάδας Δήμου Τριφυλίας και Αβίας Δήμου Δυτικής Μάνης θα έχουν χωρητικότητα 250 κυβικά μέτρα και βάθος 3.2 μ. έκαστη. Θα τροφοδοτούνται από το υφιστάμενο δίκτυο και θα διαφοροποιείται η απόσταση του τοπικού δικτύου σύνδεσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου