Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Εκδήλωση για την απονομή πρώτων μεταπτυχιακών από το Επιμελητήριο και την ΕΕΔΕ.Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου λαμπρή εκδήλωση για την απονομή των πρώτων 15 Πιστοποιητικών Σπουδών στους αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων.
Το πρόγραμμα αποτέλεσε τον καρπό της συνεργασίας του Επιμελητηρίου και της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η ΕΕΔΕ είναι ένας φορέας που υφίσταται από το 1962 και έχει ιδρυθεί από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας διαχρονικά, με σκοπό την διαρκή κατάρτιση των στελεχών στο χώρο των εταιριών και την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής που ευχήθηκε να υπάρχουν και άλλες τέτοιες συνεργασίες στη χώρα για να αλλάξει κάποτε και η αντίληψη για την επιχειρηματικότητα. Ο Γενικός Διευθυντής της ΕΕΔΕ, κ. Αθανάσιος Ρούλιας, τόνισε την άριστη συνεργασία των δύο φορέων στην πολύ δύσκολη εποχή που περνά η χώρα, όπου όπως είπε «λείπει το όραμα» και ευχήθηκε να συνεχιστεί αυτή και να δώσει νέους αποφοίτους του χρόνου. «Ένα μπράβο και στις οικογένειες των επαγγελματιών αυτών που τους στήριξαν στις σπουδές επί 18 μήνες» κατέληξε.


Στην εκδήλωση μίλησε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΑΙΑ Τρόφιμα Α.Ε. κ. Άρης Κεφαλογιάννης, επισημαίνοντας ότι η εταιρία του επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό (ένα στέλεχός της πήρε το πτυχίο του στην εκδήλωση) και πως θεωρεί το Αγρίνιο τον τόπο που ουσιαστικά γέννησε τη ΓΑΙΑ Τρόφιμα Α.Ε. «Μεγαλύτερο μέλημά μας» είπε, «είναι τα στελέχη που εργάζονται σε μας να αποκτούν συνεχώς περισσότερη αξία στην αγορά εργασίας ώστε όταν κάποτε βρεθούν σε αυτή, παρότι συνήθως μένουν μαζί μας για πολλά χρόνια, να έχουν όλο και μεγαλύτερη θέση ανάμεσα στους συναδέλφους τους».
Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των 15 πρώτων κατόχων Πιστοποιητικών Σπουδών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων. Τα πτυχία έδωσαν οι κ.κ. Τσιχριτζής, Ρούλιας και Κεφαλογιάννης, μέσα σε εγκάρδιο κλίμα.ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου