Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η νέα Εκπαιδευτική πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο του προγράμματος Καλλικράτη.


Συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με θέμα: “ Η νέα Εκπαιδευτική πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο του προγράμματος Καλλικράτη”








Στα πλαίσια του διαλόγου για την ποιοτική αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος και συγκεκριμένα της λειτουργίας των σχολικών μονάδων υλοποιείται η συγκεκριμένη συνάντηση με στόχο την ανταλλαγή εποικοδομητικών απόψεων και τη διαμόρφωση ενός θετικού κλίματος διαλόγου. Η συνάντηση θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Φλεβάρη 2011 και ώρα 10 π.μ. στην αίθουσα ‘’Jaqueline de Romily’’ του Υπ. Παιδείας.

Με αυτή τη συνάντηση δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους δημάρχους της χώρας και τα στελέχη της εκπαίδευσης να συζητήσουν από κοινού για το Νέο Σχολείο. Για πρώτη φορά το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων αναλαμβάνει μια τέτοια πρωτοβουλία στην οποία θα συμμετέχουν οι Δήμαρχοι της Δυτ. Ελλάδος ο Περιφερειακός Δ/ντης Εκπ/σης και οι Δ/ντες Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου