Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ-ΚΕΡΑΜΙΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.


Την ένταξη του έργου «Βελτίωση Ε.Ο. Δάφνη – 111 Ε.Ο. στο τμήμα παράκαμψης Δάφνης – παράκαμψη Κεραμιδιάς» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα – Πελοπόννησος – Ιόνιοι Νήσοι 2007-2013» του Ε.Σ.Π.Α. υπέγραψε χθες ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος.


Αφορά την κατασκευή οδικού τμήματος μήκους 4,6 χλμ από παράκαμψη Δάφνης έως παράκαμψη Κεραμιδιάς, την αποκατάσταση δευτερευόντων οδικών τμημάτων και την κατασκευή τριών ισόπεδων κόμβων. Σκοπός του έργου είναι η βελτίωση των συνθηκών της διαμπερούς κυκλοφορίας της οδού Δάφνη-Κεραμιδιά, καθώς και η βελτίωση της σύνδεσης των οικισμών Δάφνης, Κρυονερίου, Κεραμιδιάς και Δαφνιώτισσας. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 6.295.000 €.

Η ένταξη επιτεύχθηκε ύστερα από συνεργασία που είχε ο κ. Αποστολόπουλος με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, αφού είχε προηγηθεί η αξιολόγηση σε επίπεδο πληρότητας και σκοπιμότητας από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου