Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος παραβρέθηκε σήμερα στην τελετή αγιασμού της νέας κτιριακής δομής λειτουργίας του Προγράμματος «Ψυχαργώς» στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, προσκεκλημένος του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γιώργου Μπέζου.









Ο κ. Αποστολόπουλος δήλωσε: «Τέτοιες δράσεις που υπηρετούν τον άνθρωπο και βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης μόνο συγχαρητήρια αξίζουν. Παρακολουθώ τις εξελίξεις στα θέματα υγείας στο Νομό Μεσσηνίας και μπορώ να πως ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας το τελευταίο διάστημα έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και βελτίωσης στην παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες. Μάλιστα αρκετές φορές πρωτοπορεί και αναφέρομαι στην προσεχή λειτουργία του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου ή ακόμα και στην πρόταση σχετικά με την παραγωγή και διαχείριση ενέργειας σε αυτό, την οποία έχει υποβάλλει για ένταξη στο Ε.Σ.Π.Α. Μια πρόταση καθαρά πράσινης ανάπτυξης που θεωρώ ότι θα έχει θετική έκβαση. Επίσης θέλω να γνωρίζεται ότι την επόμενη εβδομάδα υπογράφεται και η ένταξη στο Ε.Σ.Π.Α. της προμήθειας μαγνητικού τομογράφου για το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Συγχαρητήρια στην Διοίκηση και εύχομαι να συνεχίσει να εργάζεται με αυτό τον τρόπο.»

Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος, ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Οδυσσέας Βουδούρης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Χρήστος Μαλαπάνης, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Γκούμας, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου και εκπρόσωποι των υπηρεσιών του.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου