Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΣΠΑ: ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ.


Συνάντηση εργασίας με τους πέντε Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας θα έχει την προσεχή Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Στη συνάντηση, την οποία συγκαλεί ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, θα συμμετάσχει επίσης ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος, στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής και Διευθυντές Υπηρεσιών της Περιφέρειας.









Θέμα της συνάντησης είναι η εξέταση ώριμων ή υπό ωρίμανση έργων που μπορούν άμεσα να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ και να χρηματοδοτηθούν, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που έχουν δοθεί στην Περιφέρεια από τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Ανάλογες συναντήσεις έγιναν πρόσφατα στις έδρες των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας και ήδη, με την συνεργασία των κ.κ. Κατσιφάρα και Αποστολόπουλου και με βάση τις προτάσεις των κατά τόπους δημοτικών αρχών, καταγράφονται τα έργα που παρουσιάζουν ωριμότητα και έχουν τις προϋποθέσεις άμεσης ένταξης στο ΕΣΠΑ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου