Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ «ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ» ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΡΑΘΗ ΣΤO 150ο ΧΛΜ.

Την προσεχή Τετάρτη 5 Μαΐου θα κλείσει η Νέα Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών στο τμήμα μεταξύ των Κόμβων Ακράτας (Χ.Θ. 148+800) και Καλαβρύτων (Χ.Θ. 159+900), για 2 περίπου ώρες (15:00-17:00) και η κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό.
Επιπρόσθετα μέσα στο διάστημα αυτό και για μία ώρα περίπου (15:30-16:30) θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία και στην Παλαιά Εθνική Οδό στην ίδια περιοχή (περιοχή ποταμού Κράθη, μεταξύ Ακράτας και κόμβου Καλαβρύτων).

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης του δεξιού κλάδου της γέφυρας του Ποταμού Κράθη από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (J&P, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).
Συνιστάται στους οδηγούς να αποφύγουν, ει δυνατόν, τις μετακινήσεις τους, στα ανωτέρω χρονικά διαστήματα και τμήματα του οδικού δικτύου.
Όσοι αναγκαστικά διέλθουν από την περιοχή, τους ευχαριστούμε για την κατανόηση και τους παρακαλούμε να συμμορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή, καθώς και να δείξουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου