Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Πραγματοποιήθηκε χθες (Τρίτη 20 Απριλίου 2010) στο Δημαρχείο Αντιρρίου, συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινοπραξίας «Γέφυρες Ανάπτυξης».

Πραγματοποιήθηκε χθες (Τρίτη 20 Απριλίου 2010) στο Δημαρχείο Αντιρρίου, συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινοπραξίας «Γέφυρες Ανάπτυξης».
Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η ενημέρωση των μελών του διοικητικού συμβουλίου για τις μέχρι σήμερα εξελίξεις που αφορούν την αξιοποίηση των εργοταξιακών χώρων στον Δήμο Αντιρρίου και η λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων για την δρομολόγηση των τελικών διαδικασιών αξιοποίησης του ακινήτου.



Η κοινοπραξία «Γέφυρες Ανάπτυξης» συστήθηκε το 2005 με αποκλειστικό σκοπό την παραχώρηση κατά χρήση ή κατά κυριότητα των εργοταξιακών χώρων στο Δήμο Αντιρρίου.
Οι Φορείς που συμμετέχουν στην Κοινοπραξία είναι το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, η Νομαρχία Αιτωλ/νίας και ο Δήμος Αντιρρίου.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν όλα τα μέλη του Δ.Σ της Κοινοπραξίας:
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της Κοινοπραξίας και πρόεδρος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Π.Δ.Ε και Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Αποστολόπουλος Αναστάσιος, με δύο εκπροσώπους της Περιφέρειας τον κ. Βασιλόπουλο Αθανάσιο και κ. Καραβότα Χρήστο, ο Νομάρχης Αιτω/λνίας κ. Θύμιος Σώκος με τον εκπρόσωπο της Ν.Α. κ. Μπαρπαγιάννη Βασίλειο και τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Ε. Αιτωλ/νίας κ. Παπαναστασίου Γεώργιο και ο Δήμαρχος Αντιρρίου κος Κολοβός Γεώργιος με τρεις εκπροσώπους του Δήμου τον κ. Μπιλιάνη Αντώνιο, τον κ. Πλατανιώτη Λωνίδα και τον Μίχο Αθανάσιο.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΕΔ Α.Ε κος Φωτόπουλος Κωνσταντίνος καθώς επίσης και οι Μητρόπουλος Γεώργιος Δ/ντής Ανάπτυξης και εκμετάλλευσης της ΚΕΔ, Κόκορης Ιωάννης, υποδιευθυντής της ΚΕΔ Ν. Ελλάδας και Γοργορίνης Νικόλαος Προϊστάμενος κλιμακίου της Πάτρας.
Επίσης συμμετείχαν στην σύσκεψη ειδικοί συνεργάτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Κατά τη Συνεδρίαση έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Δήμαρχο Αντιρρίου και αναπληρωτή πρόεδρο της Κοινοπραξίας κ. Κολοβό καθώς και από τον κ. Φωτόπουλο και κ. Μητρόπουλο για τις μέχρι σήμερα ενέργειες που έχουν γίνει.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης ανταλλάχθηκαν απόψεις και πάρθηκαν αποφάσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου