Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΑΥΡΙΟ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ κ. ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.Τη Μεσσηνία θα επισκεφθεί αύριο ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος και θα έχει επαφές με το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο καθώς και με τους Δημάρχους Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα και Μεσσήνης κ. Ευστάθιο Αναστασόπουλο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναντήσεων του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης έχει ως εξής:
Στις 10 π.μ. θα συναντηθεί στο Επισκοπείο με το Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο ανταποδίδοντας την επίσκεψη πουείχε πραγματοποιήσει ο Σεβασμιότατος τον περασμένο Απρίλιο στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τρίπολη.
Αμέσως μετά ο κ. Αποστολόπουλος θα κατευθυνθεί προς το Δήμο Μεσσήνης όπου, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί εκεί, θα συζητήσει τρέχοντα θέματα της περιοχής και θα συντονίσει τη διαδικασία διευθέτησης των εκκρεμών υποθέσεων του Δήμου μέσω της υπογραφής κοινής προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας που θα προβλέπει ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ειδικού επιστημονικού προσωπικού. Παράλληλα θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον, τη σύνταξη δασικών χαρτών και την αποκατάσταση δασών και δασικών εκτάσεων που έχουν υποστεί καταστροφές από τις φετινές πυρκαγιές.
Ανάλογο κύκλο συναντήσεων θα έχει ο Γενικός Γραμματέας κ. Τάσος Αποστολόπουλος στο Δήμο Καλαμάτας στις 2 μ.μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου