Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόσληψη αναπληρωτών από τους κλάδους Ε.Ε.Π. και του Ε.Β.Π. για την κάλυψη των αναγκών στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.



Στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος, την Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη 2011, παρουσιάστηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία αναπληρωτές από τους κλάδους του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.). Συγκεκριμένα, προσλήφθηκαν δεκαοκτώ (18) αναπληρωτές Ε.Β.Π., δύο (2) Λογοθεραπευτές και τέσσερις (4) Εργοθεραπευτές, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε σχολικές μονάδες των περιφερειακών ενοτήτων της Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.







Με το πέρας της τοποθέτησης των εν λόγω αναπληρωτών, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Παναγιωτόπουλος Γιώργος, ο Διευθυντής Π/θμιας Εκπ/σης Ν. Αχαΐας κ. Χονδρογιάννης Βασίλης και η Διευθύντρια Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Αχαΐας κ. Πιερρή Ευγενία ευχήθηκαν στους νεοπροσλαμβανόμενους καλή δύναμη στο έργο τους. Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε: ”Η Ειδική Αγωγή, και Εκπαίδευση είναι αναπόσπαστο μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας και οι μαθητές και οι μαθήτριες που την απαρτίζουν είναι ζωντανό και αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας, που αναζητούν τη θέση τους στη παγκόσμια και εθνική κοινότητα και διεκδικούν την αυτόνομη και καταξιωμένη παρουσία τους μέσα από κατάλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα και το εξειδικευμένο εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό. Στο προσωπικό αυτό εύχομαι μια δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά, έχοντας την αμέριστη στήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος. ”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου