Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.-ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ २०११.



Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), μετά την επιτυχημένη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών χθες, ανακοινώνει τη συνέχιση των κινητοποιήσεών της ενάντια στα μέτρα εξόντωσης που προωθεί η κυβέρνηση με 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011.







Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 11.30 το πρωί έως τις 3.30 το απόγευμα. Στις 12.30 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα) και από εκεί θα κάνουν πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο που επιχειρεί να εφαρμόσει η κυβέρνηση κατ’ εντολή της τρόικας και προβλέπει χιλιάδες απολύσεις υπαλλήλων από το στενό και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και τους Ο.Τ.Α. Θα εκφράσουν επίσης την αντίθεσή τους στα νέα χαράτσια της κυβέρνησης.

Μετά το Υπουργείο Εσωτερικών, οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα κινηθούν προς τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, προκειμένου να ενώσουν τη φωνή τους μαζί με αυτή των φοιτητών και των εκπαιδευτικών, κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των αποφάσεων στα θέματα της Παιδείας, που οδήγησαν στην έναρξη της σχολικής χρονιάς χωρίς διδακτικά βιβλία, τεράστιες ελλείψεις διδακτικού προσωπικού και αύξηση των δαπανών σε βάρος των οικογενειακών προϋπολογισμών.

Στις υπόλοιπες πόλεις της χώρας, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια των φοιτητών και των εκπαιδευτικών οργανώσεων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου