Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

"ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ" - ΠΟΛΥΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΒΟΓΛΗ - ΧΩΜΕΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (24/9).«Κρατάμε το κερί αναμμένο»

Σκηνική πολυεκδήλωση των «Πυλώνων Αλληλεγγύης» στην Πάτρα το Σάββατο


Οι εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «Πυλώνες Αλληλεγγύης», κατέλαβαν, για όσο κρατάει μία Συνέντευξη Τύπου, τη θεατρική σκηνή του πολυχώρου «ΠΟΛΙΤΕΙΑ», όπου θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011 η επετειακή εκδήλωση για τον ένα χρόνο κοινής τους δράσης σε Αχαϊα και Αιτωλοακαρνανία.

Κάτω από τον εύγλωττο κεντρικό τίτλο «Κρατάμε το κερί αναμμένο», από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, η σκηνή αυτή θα παραδοθεί σε εκδηλώσεις διαλόγου πολιτών με συντονιστή τον Χρήστο Χωμενίδη, παρουσίασης εταιρειών-συμμάχων της ένωσης, καλλιτεχνικών σχημάτων που προσφέρουν τα έσοδα των εκδηλώσεών τους στους «Πυλώνες» υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Βόγλη και έκθεσης του υλικού τους.


Κοινή διαπίστωση στα χείλη των εκπροσώπων των φορέων-μελών ήταν η εξουθένωση του κράτους πρόνοιας που αφήνει όλο το βάρος της διατήρησης της συνοχής του κοινωνικού ιστού στην πλάτη των ενεργών πολιτών. Κοινή ελπίδα οι γέφυρες που έχουν χτιστεί μεταξύ τους εδώ κι ένα χρόνο.

Όλες οι παραπάνω θεματικές εκδηλώσεις, έχουν αφιερωθεί από τη Συντονιστική Επιτροπή των «Πυλώνων» στον Πρόεδρό τους, κ. Κωστή Στεφανόπουλο, ο οποίος για λόγους υγείας δεν θα μπορέσει να παραστεί.

Στην παρουσίαση της πολυεκδήλωσης, το λόγο έλαβαν με τη σειρά οι: Θάνος Ρισβάς (ΑΛΚΥΟΝΗ - Ναύπακτος), Λιολιώ Κολυπέρα (ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ – Πάτρα), Δημήτρης Χειμαρριώτης (ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – Μεσολόγγι), Ελένη Κακαβά (ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΦΩΝ – Πάτρα), Όλγα Διαμαντοπούλου (ΕΛΕΠΑΠ – Αγρίνιο) και ο Γενικός Συντονιστής της Ε.Κ.Φ. «Πυλώνες Αλληλεγγύης», Γιάννης Φρέρης, Υπεύθυνος Εταιρικής Επικοινωνίας & Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου