Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.



Σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος άκουσε χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές από τη μπάντα του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού, την οποία συνόδευε ο Διοικητής του Κέντρου Ταξίαρχος κ. Θεόδωρος Μπερέτης, και από τη μπαντίνα του Δήμου Πατρέων.

Σε ευχετήριο μήνυμά του για την εορτή των Χριστουγέννων, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος αναφέρει:







«Εύχομαι σε όλους και όλες Καλά Χριστούγεννα, υγεία και προκοπή. Το νόημα των Χριστουγέννων, γιορτής αγάπης και αισιοδοξίας, μας προσκαλεί να ατενίσουμε το μέλλον με πίστη στις δημιουργικές ικανότητες και με εφόδιο τους δεσμούς αλληλεγγύης να θέσουμε τις βάσεις μιας ελπιδοφόρας προοπτικής για τον τόπο. Οι δυσκολίες που περνάει ο ελληνικός λαός ας είναι μονάχα ένα πρόσκαιρο εμπόδιο και συνάμα ας γίνουν κίνητρο για να ανακαλύψουμε και πάλι τις αρετές της ανθρωπιάς, της γενναιοδωρίας και της ανιδιοτέλειας.»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου