Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ: ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.«Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά. Πέραν των οικονομικών και άλλων δυσκολιών είχαμε την ευθύνη να χτίσουμε έναν νέο θεσμό, να οργανώσουμε διοικητικά την αιρετή Περιφέρεια και ν’ ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που απορρέουν απ’ τον Καλλικράτη». Αυτό υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας επισκεπτόμενος σήμερα το πρωί τις Διευθύνσεις Μεταφορών, Γεωργίας, Διοικητικού, Οικονομικού, Προγραμματισμού και Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Τον κ. Κατσιφάρα συνόδευε ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Ο Περιφερειάρχης αντήλλαξε ευχές με το προσωπικό των Διευθύνσεων και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ένα δημιουργικό και αποδοτικό νέο έτος, με υγεία, ατομική και οικογενειακή ευτυχία.

«Οι Υπηρεσίες της έδρας της Περιφέρειας επιφορτίστηκαν τον χρόνο που πέρασε με μεγαλύτερο βάρος στην οργανωτική προετοιμασία του νέου θεσμού της αιρετής Περιφέρειας, ωστόσο ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες και στήριξαν με αίσθημα ευθύνης και ευσυνειδησία την προσπάθεια μας», τόνισε ο κ. Κατσιφάρας, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια αυτή επιτελέστηκε σε ιδιαιτέρως δυσμενείς συνθήκες, τόσο εξαιτίας της γενικότερης συγκυρίας όσο και της μείωσης του στελεχικού δυναμικού και των πόρων. «Καταφέραμε να περιορίσουμε τις δαπάνες, να στηρίξουμε τον νέο θεσμό και τα συλλογικά του όργανα και ν’ ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη, του δημόσιου συμφέροντος και της αναπτυξιακής προοπτικής της Περιφέρειας», σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε προς το προσωπικό των Διευθύνσεων τις ευχαριστίες του για την έως τώρα συνεργασία και πρόσθεσε ότι «η αποτελεσματική και παραγωγική διοίκηση είναι στοιχείο κομβικής σημασίας στις προσπάθειες ανάταξης της Δυτικής Ελλάδας».

«Όλοι μας έχουμε έναν κοινό στόχο», κατέληξε ο Περιφερειάρχης. «Την αποδοτικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την στήριξη της αναπτυξιακής προσπάθειας».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου