Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.Το ζήτημα της αξιοποίησης των παλιών εργοταξίων της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και άλλες εκκρεμότητες εξετάστηκαν σε συνάντηση που είχε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος με το Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Γιάννη Μπουλέ.

Όσον αφορά την αξιοποίηση των εργοταξιακών χώρων της Γέφυρας, αποτέλεσε κοινό τόπο η ανάγκη επίσπευσης των ρυθμών εργασίας προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης της διαδικασίας.


Για το θέμα αυτό, συμφωνήθηκε να ζητηθεί συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο παρουσία και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα. Στο ίδιο πλαίσιο συζητήθηκε η πορεία σύνταξης του Σχεδίου Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης Αντιρρίου, το οποίο είναι προαπαιτούμενο για την αξιοποίηση της παραπάνω έκτασης.

Επίσης, στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (αιολικό πάρκο, φωτοβολταϊκά) και τις ανάγκες του Δήμου σε ανθρώπινο δυναμικό
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου