Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.Ευχές με τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει σήμερα στο Μεσολόγγι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Αντωνόπουλο ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τις Υπηρεσίες της έδρας της Περιφερειακής Ενότητας και ευχήθηκε στο προσωπικό για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος. Επίσης, ο Περιφερειάρχης είχε συνάντηση εργασίας και με τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας. Όπως τόνισε «το 2011 ήταν μια δύσκολη αλλά αποδοτική χρονιά για την Περιφέρεια. Χτίσαμε μαζί τον νέο θεσμό και τις συλλογικές του λειτουργίες και καταφέραμε να βάλουμε βάσεις για την ανάκαμψη της Δυτικής Ελλάδας».


Ο Περιφερειάρχης ζήτησε, επίσης, μεγαλύτερη προσήλωση στον στόχο της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών προς τον πολίτη. «Είμαστε εδώ για να υπηρετούμε τον πολίτη και τις ανάγκες του», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι χάρη στη συνεργασία του προσωπικού στο σύνολο της Περιφέρειας εξορθολογίζονται οι διαδικασίες, παρακάμπτονται οι αγκυλώσεις και η Περιφέρεια γίνεται ένας θεσμός φιλικός προς τον πολίτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου