Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ τουρνουά για "το χαμόγελο του παιδιού".



Συνέντευξη τύπου δόθηκε την Πέμπτη 15/12/2011 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας, όπου και ανακοινώθηκε επίσημα το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, την Τετάρτη 28/12/2011 και ώρα 14:45, με τη συμμετοχή των ομάδων:
Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ
Τ.Α.Π. – Α.Σ. ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ
Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
Π.Ε.Α.Σ. ΚΑΤΟΥΝΑΣ
Σκοπός του τουρνουά η οικονομική ενίσχυση του εθελοντικού οργανισμού για τα παιδιά «το χαμόγελο του παιδιού».

Το τουρνουά διοργανώνεται από τον Α.Ο.Καλαμιτσίου υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ Πρέβεζας Λευκάδας και με τη σύμφωνη γνώμη του εθελοντικού συλλόγου!

Εκεί παραβρεθήκαν εκπρόσωποι του «χαμόγελου του παιδιού» ο κύριος Λαμπρόπουλος Ιωάννης ταμίας και μέλος του Δ.Σ. και η κυρία Έυη Μαλαμάκη Ορφανίδη, εκπρόσωπος του Δήμου Λευκάδας ο κύριος Ζουριδάκης Ευτύχιος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας Λευκάδας κος Τραχανάς Δημήτριος και ο γ. γραμματέας κύριος Πότσιος Ιωάννης, ο πρόεδρος επιτροπής πρωταθλήματος κος Κόκκαλης Σπύρος, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας και αντιδήμαρχος Πρέβεζας ο κύριος Φραγκούλης Γεώργιος, εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετέχουν, όπως και εκπρόσωποι αρκετών άλλων ομάδων.








Τη συνέντευξη ξεκίνησε ο πρόεδρος του Α.Ο. ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ κύριος Κατωπόδης Μιχάλης, όπου αναφέρθηκε στην από τον Αύγουστο του 2010 συνεργασία της ομάδας με «το χαμόγελο του παιδιού» και στην προσπάθεια να πείσει όχι μόνο τα νέα παιδιά με τα οποία δουλεύει, αλλά και όλο τον κόσμο ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να προσφέρουμε πάρα πολλά σε όσους μας έχουν ανάγκη!
Οι κύριοι Τραχανάς και Φραγκούλης δήλωσαν ότι θα είναι πάντα κοντά με όλες τους τις δυνάμεις σε τέτοιες προσπάθειες
Ο κύριος Λαμπρόπουλος αφού ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για να γίνει αυτό το τουρνουά προέτρεψε και τις υπόλοιπες ομάδες να το στηρίξουν, ο κύριος Ζουριδάκης χαιρέτησε την πρωτοβουλία αυτή και τόνισε πως η παραχώρηση του γηπέδου είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο δήμος. Μίλησαν οι εκπρόσωποι κάποιων ομάδων, ενώ ο κύριος Κατωπόδης εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. πρότεινε τη διεξαγωγή μεγαλύτερου τουρνουά το Πάσχα με τη συμμετοχή πολλών ομάδων απ’ όλη τη γύρω περιφέρεια στα γήπεδα Λευκάδας Πρέβεζας και Βόνιτσας υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. ξανά αλλά και του Δήμου Λευκάδας! Πρόταση που βρήκε τους σύμφωνους τους πάντες!
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε μια όμορφη πρόταση του Α.Ο. Πλαγιάς. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του κύριος Μπουρδάρας Παναγιώτης ανακοίνωσε την δημιουργία τράπεζας αίματος απ’ την ομάδα του στις αρχές του 2012 και πρότεινε να δοθεί στο σύλλογο «το χαμόγελο του παιδιού».

Κλείνοντας η κυρία Μαλαμάκη Ορφανίδη συγκίνησε τους παραβρισκόμενους μιλώντας για το απόσπασμα του ημερολογίου του μικρού Ανδρέα Γιαννόπουλου που μοιράστηκε σε όλους και τόνισε πως αυτή είναι η κληρονομιά όλων των εθελοντών του συλλόγου που τους άφησε ο μικρός σε ηλικία μα πολύ μεγάλος υδρητής τους!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου