Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ.

Σχετικά με την ακύρωση της επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό ο Δημ. Στρατούλης, μέλος Π.Γ. του ΣΥΝ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Αστακό με την Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου (Αστακού), έκανε την παρακάτω δήλωση:






Για όποιους άλλους λόγους κι αν ακυρώθηκε η βρώμικη επένδυση του Κατάρ, η εξέλιξη αυτή αποτελεί ταυτόχρονα νίκη όσων αντιστάθηκαν σ΄ αυτήν, στο λαό του Αστακού και κυρίως στην Κίνηση Πολιτών Ξηρομέρου, που σήκωσε το βάρος αυτού του μεγάλου αγώνα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μόνη κοινοβουλευτική δύναμη που από την αρχή, με συνεχείς πολιτικές και κινηματικές πρωτοβουλίες, στη Βουλή, στην Ευρωβουλή και στο δρόμο, αγωνίστηκε μαζί με τους κατοίκους του Αστακού και της ευρύτερης περιοχής να ακυρωθεί αυτή η καταστροφική για το περιβάλλον και την απασχόληση επένδυση.

Ο εφιάλτης έφυγε, αλλά για να μην επανέλθει με άλλο πρόσωπο, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων στο Πλατυγυάλι Αστακού ως διαμετακομιστικό εμπορικό κέντρο, όπως εξάλλου είχε αρχικά σχεδιαστεί, για να υπάρξει ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας στην περιοχή με σεβασμό στο περιβάλλον.



20/10/2010 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου