Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

8ο Σεμινάριο Χειρουργικής Ανατομικής του Χεριού.


Η Ορθοπαιδική Κλινική Τμήμα Α΄, το Εργαστήριο Μικροχειρουργικής και το Εργαστήριο Ανατομίας-Εμβρυολογίας- Ιστολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνουν στο Μέτσοβο, στο Συνεδριακό Κέντρο «Διάσελο», το 8ο Σεμινάριο Χειρουργικής Ανατομικής του Χεριού. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010 στις 20.00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Διάσελο». Το 8ο Σεμινάριο Χειρουργικής Ανατομικής του Χεριού θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2010.




Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση Ορθοπαιδικών και Πλαστικών Χειρουργών από όλη την Ελλάδα, στην Χειρουργική Ανατομική του Χεριού. Ομιλητές και εκπαιδευτές του Σεμιναρίου θα είναι διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες ειδικοί στον τομέα της Ανατομικής του Χεριού.
Το Σεμινάριο αυτό είναι μοναδικό και καταξιωμένο στον Ελληνικό χώρο. Αποτελεί μέρος της εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Εργαστηρίου Μικροχειρουργικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το οποίο διαθέτει πλέον σύστημα διασφάλισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του τόσο στον εκπαιδευτικό, όσο και στον ερευνητικό τομέα (ISO 9001/2000).

Ιωάννινα, 22 Οκτωβρίου 2010
Από την Πρυτανεία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου