Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

1η Ημερίδα Ορθοπαιδικής Αποκατάστασης.


Η Ορθοπαιδική Κλινική και η Κλινική Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνουν την 1η Ημερίδα Ορθοπαιδικής Αποκατάστασης με Διεθνή Συμμετοχή.
Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών (Κ.Ε.Ο.Χ.) της Ελληνικής Εταιρίας Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) και της Εταιρίας Ορθοπαιδικής Αποκατάστασης (ORA), Η.Π.Α και θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010 και σε συνέχεια της Ημέρας Επισκέπτη Καθηγητή της Μονάδας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης ‘Σ. Νιάρχος’ που θα διενεργηθεί τη Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010.







Η Ημερίδα Ορθοπαιδικής Αποκατάστασης απευθύνεται σε ιατρούς συναφών ειδικοτήτων (Ορθοπαιδικοί, Νευρολόγοι, Παιδίατροι, Χειρουργοί, Εντατικολόγοι, Παθολόγοι, Φυσίατροι), θεραπευτές, τεχνικούς ορθώσεων-προθέσεων, νοσηλευτές και φοιτητές και θα περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις στην αποκατάσταση (χειρουργική και μη χειρουργική) ειδικών Ορθοπαιδικών παθήσεων (εγκεφαλική παράλυση στα παιδιά, σπαστική παράλυση εγκεφαλικής αιτιολογίας σε ενήλικες, ακρωτηριασμοί, έκτοπη οστεοποίηση) με ολιστική προσέγγιση. Ομιλητές θα είναι Έλληνες και Ξένοι επιστήμονες, καταξιωμένοι στο τομέα της Ορθοπαιδικής Αποκατάστασης.
Η Ημερίδα θα μοριοδοτηθεί με 6 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης (CME Credits).





Ιωάννινα, 22 Οκτωβρίου 2010
Από την Πρυτανεία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου