Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη του βουλευτή Ηλείας Κ. Τζαβάρα στους Δήμους Ι.Π. Μεσολογγίου, Αγρινίου, Αρακύνθου και Μακρυνείας.


Τους Δήμους Μεσολογγίου, Αγρινίου, Αρακύνθου και Μακρυνείας επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα ο βουλευτής Ηλείας Κώστας Τζαβάρας, συνοδευόμενος από τον αν. Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Θύμιο Δρόσο.
Στο Μεσολόγγι ο βουλευτής συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη της ΝΟΔΕ όπου σε ομιλία του σημείωσε μεταξύ άλλων πως η επικείμενη εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου αποκτά εθνικά χαρακτηριστικά, για λόγους που έχουν αναφορά στην γενικότερη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. Μεταφέροντας ταυτόχρονα το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά, ο Κώστας Τζαβάρας σημείωσε πως οι αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές αποτελούν μια μεγάλη δυνατότητα των πολιτών να εκφράσουν την αντίθεσή τους απέναντι σε μια καταστροφική και απερίσκεπτη πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την υποθήκευση του μέλλοντος της χώρας.






Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Σύρρος καλωσορίζοντας τον βουλευτή Ηλείας, διαβεβαίωσε πως η Νέα Δημοκρατία στην Αιτωλοακαρνανία είναι έτοιμη να δώσει αυτό τον αγώνα στους δήμους και την Περιφέρεια με ενότητα, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών της.
Αμέσως μετά, ο Κ. Τζαβάρας επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Γιώργου Πρεβεζάνου, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο Αγρίνιο και συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου Δημήτρη Σταμάτη. Η επίσκεψη του βουλευτή στο νομό ολοκληρώθηκε με περιοδεία που πραγματοποιήθηκε στις Παπαδάτες και Ματαράγκα του δήμου Αρακύνθου καθώς και την Γαβαλού στο δήμο Μακρυνείας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου