Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ «ΟΧΙ»


«Ψήφος ευθύνης η ψήφος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου», τόνισε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Θάνος Μωραΐτης, που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου στο Αγρίνιο.Tην κυβέρνηση εκπροσώπησε στον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο Αγρίνιο, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Θάνος Μωραΐτης.
Ο Υφυπουργός παρέστη το πρωί στην δοξολογία που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό ναό Ζωοδόχου Πηγής και κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων στην πλατεία Δημάδη. Στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση στην πλατεία Δημοκρατίας, μετά το πέρας της οποίας, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Mε περηφάνια σήμερα χειροκροτήσαμε την νέα γενιά της πόλης, απ’όπου αντλούμε δύναμη όλοι μας. Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, το μήνυμα είναι ότι πρέπει να παλέψουμε, να πετύχουμε τους στόχους μας και να αφήσουμε πίσω μας όσα μας πλήγωσαν. Ηρθε λοιπόν η ώρα να πούμε τα μεγάλα «όχι». Όχι σε νοοτροπίες, αντιλήψεις και καταστάσεις που καθήλωσαν αυτόν τον τόπο. Ενωμένος ο Ελληνικός λαός δίνει αυτή τη μάχη μαζί με την κυβέρνηση. Σεβόμαστε τις θυσίες που κάνει ο Ελληνικός λαός και είμαι σίγουρος ότι σε λίγες μέρες από σήμερα, στις 7 Νοεμβρίου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα δώσουν ψήφο ευθύνης και θα στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Ότι δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω μας, ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά.»
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου