Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εισαγωγής ναρκωτικών χαπιών στη χώρα μας.


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εισαγωγής ναρκωτικών χαπιών στη χώρα μας.
Μετέφεραν τα ναρκωτικά από την Ινδία προς στην Ελλάδα αεροπορικώς μέσω ταχυδρομικών δεμάτων.
Συνελήφθησαν δύο (2) Ινδοί στο Μεσολόγγι και στο Νεοχωρι Αιτωλοακαρνανίας, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά
–101 – δισκία της ναρκωτικής ουσίας Αλπραζολάμη.

Εξαρθρώθηκε, χθες (30-07-2012) το πρωί στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, κύκλωμα εισαγωγής ναρκωτικών χαπιών στη χώρα μας από την Ινδία. Τα μέλη του κυκλώματος λειτουργώντας με συνδέσμους στην χώρα τους συγγενικά τους πρόσωπα, ταχυδρομούσαν χάπια από την Ινδία, μέσα σε δέματα και τα παραλάμβαναν μέσω ταχυδρομείου στην Ελλάδα.







Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 42 και 41 ετών, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά –100– δισκία της ναρκωτικής ουσίας Αλπραζολάμης.
Συγκεκριμένα, προ λίγων ημερών, εντοπίσθηκε ταχυδρομικό δέμα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, προερχόμενο από Ινδία, το οποίο περιείχε
(100) ναρκωτικά δισκία, με τελικό παραλήπτη τον 42χρονο Ινδό στο Μεσολόγγι.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σε συνεννόηση με τις Εισαγγελικές Αρχές, παρέλαβαν το δέμα και μετά από συντονισμένη αστυνομική ελεγχόμενη μεταφορά του στο Μεσολόγγι, μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, συνέλαβαν τον 42χρονο κατά τη παραλαβή του.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, τα ναρκωτικά χάπια τα παρελάμβανε ο 42χρονος και τα παρέδιδε στον 41χρονο ομοεθνή του, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και ότι η αγορά των χαπιών και η ταχυδρόμηση τους στην Ελλάδα γίνονταν από συγγενείς του τελευταίου στην Ινδία.
Για τη σύλληψη του 41χρονου διενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του, λίγες ώρες αργότερα, στο Νεοχώρι και τη σύλληψη του.
Στην κατοχή των συλληφθέντων οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα καθώς και μια καρτέλα του συγκεκριμένου φαρμακευτικού σκευάσματος με ένα χάπι.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου