Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Συμβουλές για τους φίλαθλους των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 .


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημιούργησε ειδική ιστοσελίδα, με βασικές συμβουλές, για τους καταναλωτές, που θέλουν να ταξιδέψουν, στο Λονδίνο, για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες 2012. Οι συμβουλές μας βοηθούν να σχεδιάσουμε ένα πετυχημένο και χωρίς άγχος ταξίδι, να αποφύγουμε παγίδες, κατά τη διαδρομή, τη διαμονή και τα ψώνια μας. Η ιστοσελίδα μας δίνει πολύτιμη πληροφόρηση, πού θα βρούμε βοήθεια, σε περίπτωση, που αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα. Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε, με τη συνεργασία της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφόρησης του Europe Direct, της Υπηρεσίας Πληροφόρησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Γραφείου Παροχής Συμβουλών, προς τους πολίτες, του Ηνωμένου Βασιλείου και του δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή. Δυστυχώς, η σελίδα είναι, μόνο στα αγγλικά.


Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών ανάρτησε, στην ιστοσελίδα του, «κουμπί», που οδηγεί στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την Ολυμπιάδα 2012. Η απευθείας διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: http://ec.europa.eu/dgs/health_consumer/london_2012/index_en.htm.

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. συμβουλεύει τους καταναλωτές να επισκεφτούν την ιστοσελίδα αυτή, πριν το ταξίδι τους, στο Λονδίνο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου