Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ & Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.


Δεύτερη, κατά σειρά, σύσκεψη για τη μεταφορά των μαθητών της πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε, σήμερα, το μεσημέρι, στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, στη Τρίπολη, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα κ. Τάσου Αποστολόπουλου και τη συμμετοχή δημάρχων & εκπροσώπων των δήμων της Πελοποννήσου. Υπενθυμίζεται ότι συνάντηση με το ίδιο αντικείμενο πραγματοποιήθηκε, χθες, στην Πάτρα, για τους δήμους της Δυτικής Ελλάδας και των Ιονίων Νήσων.








Ο Γενικός Γραμματέας, αφού κατέγραψε την υπάρχουσα κατάσταση, ζήτησε από τους συμμετέχοντες να επισπεύσουν τις διαγωνιστικές διαδικασίες, ώστε η έναρξη της σχολικής χρονιάς να βρει όλους τους δήμους με συμβάσεις για τη μεταφορά των δικαιούχων μαθητών από τον τόπο κατοικίας τους στις σχολικές μονάδες και αντίστοιχα.

Σημειώνεται ότι ορισμένοι δήμοι έχουν ολοκληρώσει τους σχετικούς διαγωνισμούς, άλλοι βρίσκονται στο στάδιο ολοκλήρωσης των διαγωνιστικών διαδικασιών και κάποιοι άλλοι στο στάδιο ολοκλήρωσης των σχετικών μελετών.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των δήμων ανέφεραν στον κ. Αποστολόπουλο τα προβλήματα και τα εμπόδια, που αντιμετωπίζουν στο ζήτημα με σκοπό την καλύτερη λειτουργία της διαδικασίας μεταφοράς των μαθητών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου