Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

38οΦεστιβάλ ΚΝΕ.


Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου με θέμα το 38οΦεστιβάλ ΚΝΕ- Οδηγητή με σύνθημα «Δίνε το χέρι σου σε όποιον σηκώνεται… Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία…».
Καλούμε τη νεολαία και το λαό του νομού μας να συμμετέχει μαζικά στις εκδηλώσεις του 38ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ στις 7 και 8 Σεπτέμβρη στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου.
Καλούμε επίσης να δώσει το παρόν στις προφεστιβαλικές δραστηριότητες:
● Στο Καινούργιο στις 26/7 στις 20:30 , με ομιλητή τον Γιάννη Καρναβιά μέλος του ΝΣ Αιτ/νιας της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με συναυλία από τοπικό συγκρότημα και αφιέρωμα στον ηρωικό αγώνα των απεργών χαλυβουργών.● Στο Λουτρό Αμφιλοχίας στις 27/7 στις 20:30, με ομιλητή τον Χρήστο Τριάντη μέλος του ΣΠ Β/Δ Ελλάδας της ΚΝΕ. Θα προβληθεί DVD για τα ναρκωτικά.
● Στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, στο Εργατικό Φεστιβάλ την Τετάρτη 1/8 στις 20:30, αφιερωμένο στη μνήμη του σ.Τάκη Πατούλα, με ομιλήτρια τη Βάσω Κρίκου μέλος του ΝΣ Αιτ/νιας της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στον ηρωικό αγώνα των απεργών χαλυβουργών και συναυλία με τοπικό συγκρότημα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου