Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

υνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κ.Παναγιωτόπουλου με τον πρόεδρο της ΟΙΕΛΕ κ.Κουρουτό και τον πρόεδρο της ΣΙΕΛ κ.Γκίζα.


Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Περιφερειακού Διευθυντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Γιώργου Παναγιωτόπουλου με τον Προέδρο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) κ. Μιχάλη Κουρουτό και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών (ΣΙΕΛ) κ. Αλέκο Γκίζα. Στη συνάντηση συμμετείχαν και στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας όπως꞉ οι Προϊστάμενοι Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Θεόδωρος Μπαρής και κα Σοφία Χριστοπούλου αντίστοιχα, η Διευθύντρια Β/θμιας εκπαίδευσης Αχαΐας κα Ευγενία Πιερρή και ο αναπληρωτής Διευθυντής Α/θμιας εκπαίδευσης Αχαΐας κ.Κωνσταντίνος Παπαγεωργόπουλος.







Στα πλαίσια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που επιβαρύνουν την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία τους. Από τη συνάντηση προέκυψε η ανάγκη για διεύρυνση του πλαισίου συνεργασίας δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του εκπαιδευτικού έργου και τη διαμόρφωση κριτικά σκεπτόμενων πολιτών, με γνώσεις και δεξιότητες που θα τους επιτρέπουν να αντιμετωπίζουν επιτυχώς τις πολλαπλές προκλήσεις της σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ꞉ « Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον όλων των φορέων που εμπλέκονται στις εκπαιδευτικές διαδικασίες, τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική εκπαίδευση, να συνεργάζονται μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των θεμάτων που προκύπτουν. Η αρμονική συνεργασία με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ ήταν στις άμεσες προτεραιότητές μου από τις αρχές της θητείας μου στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή. Έχοντας επίγνωση των προβλημάτων που υπάρχουν στην ιδιωτική εκπαίδευση, στόχος μας είναι μέσα από μεθοδικά στοχευμένες δράσεις να συμβάλουμε στην αναβάθμιση της λειτουργίας της».





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου