Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΡΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.


Τρία νέα έργα που αφορούν τις σχολικές υποδομές και την βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών στις Δημοτικές Ενότητες Παναιτωλικού και Παρακαμπυλίων, δημοπρατούνται στις 17 και 24 Απριλίου, μετά την έγκριση των όρων δημοπράτησης από την οικονομική επιτροπή.
Το πρώτο έργο με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 1.325.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας- Πελλοπονήσου- Ιονίων Νήσων του ΕΣΠΑ και θα δημοπρατηθεί στις 17 Απριλίου.
Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου προβλέπεται να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στην παλαιά πτέρυγα του 2ου Δημοτικού Σχολείου.









Το δεύτερο έργο με τίτλο « ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ –ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 140.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ και θα δημοπρατηθεί στις 24 Απριλίου.
Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στους αγροτικούς και δημοτικούς δρόμους σε όλες τις τοπικές κοινότητες (Σκουτερά- Αγία Βαρβάρα-Κερασιά-Καστανούλα- Αγία Παρασκευή και Σιτώμενα).
Το τρίτο έργο με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ –ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΩΝ» συνολικού προϋπολογισμού 100.000,00 ευρώ , χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ και θα δημοπρατηθεί στις 17 Απριλίου.
Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου, προβλέπεται να εκτελεσθούν εργασίες συντήρησης των δρόμων εσωτερικής και αγροτικής οδοποιίας σε όλες τις τοπικές κοινότητες (Αγαλιανός – Ψιλόβραχος- Σίδηρα- Χούνη –Αγίος Βλασίος –Πεντάκορφο-Κυπάρισσος –Ποταμούλα-Αμπέλια και Σαργιάδα).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου