Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΥΟ ΝΕΑ ΕΡΓΑ.


Δημοπρατούνται στις 24 Απριλίου, δύο έργα, που αφορούν το πρώτο τη βελτίωση της πρόσβασης προς το Χ.Υ.Τ.Α. Στράτου και το δεύτερο την αναβάθμιση των υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης, μετά την έγκριση των όρων δημοπράτησης από την οικονομική επιτροπή.
Το πρώτο έργο με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ- ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΟΔΟΥ ΛΕΠΕΝΟΥ- ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΤΡΙΑ ΒΟΥΡΙΑ ΕΩΣ ΘΕΣΗ ΑΛΩΝΙΑ (ΠΡΟΣ ΧΥΤΑ)» συνολικού προϋπολογισμού 1.400.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας- Πελλοπονήσου- Ιονίων Νήσων του ΕΣΠΑ.Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου προβλέπεται να πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Λεπενού- Κεχρινιά και στους δύο κλάδους. Ο ένας κλάδος είναι η συνέχεια του υπάρχοντος ασφαλτοστρωμένου δρόμου Λεπενού - Λαγκάδα- ΧΥΤΑ Στράτου και ο άλλος κλάδος είναι η συνέχεια του δρόμου Κεχρινιά- ΧΥΤΑ Στράτου.
Έτσι επιλύεται ένα σημαντικό πρόβλημα, αυτό της πρόσβασης στο ΧΥΤΑ Στράτου, που αντιμετωπίζουν σήμερα τα οχήματα της καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου.
Το δεύτερο έργο με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ –ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ, χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ.
Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης στους αγροτικούς και δημοτικούς δρόμους σε όλες τις τοπικές κοινότητες (Νεάπολη, Μεγάλη Χώρα, Σπολάιτα, Τριαντέικα, Ελαιόφυτο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου