Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφορία κατά την Εορταστική Περίοδο «Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων» και Έργα στην Κορίνθου - Πατρών.


Ενόψει των εορτών, αυξημένη αναμένεται να είναι η κυκλοφορία:

• Κατά την έξοδο, κυρίως τις Παραμονές των Χριστουγέννων (Παρασκευή, 24/12/2010), της Πρωτοχρονιάς (Παρασκευή, 31/12/2010) και των Φώτων (Τετάρτη, 05/01/2011)

• Κατά την επιστροφή, κυρίως τις Κυριακές 26/12/2010, 02/01/2011 και 09/01/2011







Ειδικότερα σε ότι αφορά την Κορίνθου-Πατρών, καθώς τα έργα κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, οι οποίες είναι απαραίτητες για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου, αλλά και για την ασφάλεια των διερχομένων και των εργαζομένων. Στις περιοχές αυτές ενδέχεται κατά τις ώρες της μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Η Ολυμπία Οδός με την πρόθεση να βοηθήσει κατά το δυνατόν τους οδηγούς, ενημερώνοντας για τις θέσεις των ρυθμίσεων αλλά και δίδοντας συμβουλές ασφαλούς οδήγησης κατά τη διέλευση πριν και μέσα στις ρυθμίσεις, θα μοιράζει το συνημμένο φυλλάδιο στους Σταθμούς Διοδίων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή καθ’ όλο το ταξίδι τους αλλά και ειδικότερα κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές, καθώς και να κάνουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.

Σας ευχόμαστε
Ασφαλές Ταξίδι, Καλές Γιορτές και Υγεία για το Νέο Έτος 2011




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου