Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
1.-Την 22-12-2010 και περί ώρα 09.45 στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου συνελήφθη 57χρονη αλλοδαπή Βουλγαρικής καταγωγής , διότι κατελήφθη να επαιτεί από φυγοπονία ζητώντας χρήματα από περαστικούς προκαλώντας τον οίκτο τους.

- Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των εννέα (9,00) Ευρώ , το οποίο κατατέθηκε στην Δ.Ο.Υ. Αγρινίου.
Συλληφθείσα αλλοδαπή με σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.2.-Την 22-12-2010 και περί ώρα 18.30 στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός διότι κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφενείο» και να έχει εγκαταστήσει εντός αυτού τρία (3) ηλεκτρικά – ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα πρόσφορα για την διενέργεια παιγνίων.

-Παιγνιομηχανήματα κατασχέθηκαν . Συλληφθείς δράστης με σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αγρινίου.


3.-Την 23-12-2010 και περί ώρα 00.30 στο Δ.Δ. Παναιτωλίου Δήμου Θεστιέων αλλοδαπός νεαρής ηλικίας υπήκοος Πακιστάν, για ασήμαντο αφορμή χρησιμοποιώντας μαχαίρι προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε δύο (2) συμπατριώτες του ηλικίας 24 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αγρινίου.

- Δράστης μετά την πράξη του, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Προανάκρισης επελήφθη το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.-Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου