Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Οι Puressence στο Οz Rock Stage



Puressence

A Solid State Recital στις 22 Μαρτίου στο Αγρίνιο!
Το αγαπημένο συγκρότημα των Ελλήνων, οι Puressence, έρχονται τον Μάρτιο στην Ελληνική περιφέρεια και πάλι, μετά το 2010, για να προωθήσουν το τελευταίο τους δίσκο, Solid State Recital αλλά και να δώσουν μια ανάσα στις δύσκολες στιγμές μας με τα αγαπημένα κομμάτια από την 20ετή καριέρα τους! Μετά τη πολυκοσμία στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα τον Νοέμβριο που μας πέρασε, οι Puressence έρχονται να γεμίσουν τους μικρότερους αλλά εξίσου ή και περισσότερο ζωντανούς χώρους των περιφερειακών Ελληνικών πόλεων: Δράμα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Κέρκυρα!

Οι Puressence, προερχόμενοι από τις πρώτες τους εμφανίσεις στη Τουρκία, θα εμφανιστούν στο Αγρίνιο, μετά από δυόμιση χρόνια, τη Πέμπτη 22 Μαρτίου, στο Οz Rock Stage.
Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 25% λιγότερο σε σχέση με τα κόστη των προηγούμενων πέντε ετών (τα οποία είχαν παραμείνει σταθερά), σύμφωνα με επιθυμία της ίδιας της μπάντας, και θα διαμορφώνονται στα 15 ευρώ στη προπώληση και στα 18 ευρώ στη πόρτα.







Η προπώληση θα ξεκινήσει από τη Παρασκευή 2 Μαρτίου και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα εξής μέρη: Oz Rock Stage (Σαλάκου 7, από το πρωί), Καλντερίμι café (πεζόδρομος Φλώρα Καραπαπά), Εντροπία café (Δημοτσελίου 57)
τηλ επικ. 6945959682
Το συγκρότημα, το οποίο έχει αρκετούς προσωπικούς φίλους στην χώρα μας, αισθάνθηκε την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα στους Έλληνες μέσω του James Mudriczki, του τραγουδιστή τους, λέγοντας: «Κατανοούμε όλοι μας τη θέση στην οποία βρεθήκατε και, νομίζουμε, ότι κατανοούμε και τους λόγους. Έχουμε δει τη θέρμη σας ως λαό και έχουμε μοιραστεί μαζί σας πολύ καλές σας στιγμές. Θεωρούμε πάλι λογικό αυτή την εποχή να μην έχετε τόσες πολλές καλές στιγμές λόγω της κατάστασης. Έτσι προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο γίνεται πιο εφικτό το να ξαναπεράσουμε καλά μαζί σε μια ώρα που το χρειάζεστε περισσότερο! Μείνετε στα πόδια σας και κρατηθείτε στις αξίες σας που σας κάνουν τόσο αξιόλογο λαό. Αυτά θα είναι ισχυρότερα από οποιοδήποτε συμφέρον οποιουδήποτε και θα επικρατήσουν!»Και κατέληξε: “We’re all Greeks, now!”
Οι Puressence έχουν κυκλοφορήσει το άλμπoυμ Solid State Recital από την Rockarolla από πέρυσι το καλοκαίρι και από αυτό το άλμπουμ έχει ξεχωρίσει το κομμάτι “In Harns Way” το οποίο και παίζεται αδιαλείπτως από τα ραδιόφωνα όλης της χώρας έκτοτε. Ένα ακόμα τραγούδι το οποίο περιέχεται στο άλμπουμ είναι το δεύτερο κομμάτι που ξεχώρισε, τιτλοφορείται “When Your Eyes Close” και είναι ένα ντουέτο με τη πασίγνωστη τραγουδίστρια Judy Collins από το Seattle των ΗΠΑ.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Blue Mood από το Αγρίνιο
www.puressence.co.uk
(When Your Eyes Close with Judy Collins) http://www.dailymotion.com/video/xjkwn7_puressence-judy-collins-when-your-eyes-close_music
(In Harms Way) http://www.dailymotion.com/video/xjkx7d_puressence-in-harm-s-way-album-version_music
(Don’t Know Any Better) http://www.dailymotion.com/video/xlwkbd_puressence-don-t-know-any-better_music





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου