Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Κατασκευή του έργου «Αλλαγή του τρόπου άρδευσης στον Κάμπο Κόνιτσας Ν. Ιωαννίνων».Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης μετά από πρόσκλησή του συναντήθηκε σήμερα με τους βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων Μιχ. Παντούλα, Βαγγ. Αργύρη, Αθ. Οικονόμου, Κ. Τασούλα, Στ. Καλογιάνη, όπου ανακοινώθηκε η απόφαση της Κυβέρνησης να ξεμπλοκαριστεί και να προχωρήσει η κατασκευή του έργου «Αλλαγή του τρόπου άρδευσης στον Κάμπο Κόνιτσας Ν. Ιωαννίνων».

Η απόφαση πάρθηκε στις 26 Ιανουαρίου από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ στη συζήτηση για τα μεγάλα έργα.

Το έργο είναι ενταγμένο στο ΠΑΑ με συνολικό προϋπολογισμό 16.345.000 ευρώ και αφορά στην εγκατάσταση περίπου 90.000 μέτρων κλειστών αγωγών με όλα τα συναφή έργα, αντλιοστάσια κλπ.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκανδαλίδης με την ευκαιρία αυτή, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «τόσο με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση όσο και με αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους βουλευτές της περιοχής καταλήξαμε στην απόφαση να προχωρήσει το έργο, του οποίου η δημοσίευση της διακήρυξης θα γίνει έως τέλος Απριλίου 2012 και ο διαγωνισμός για την κατάθεση των προσφορών έως τέλη Ιουνίου 2012».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου