Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ .Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Στα πλαίσια του συνδικαλιστικού αγώνα των Σωμάτων Ασφαλείας δηλώνουμε παρόντες και σας καλούμε να δηλώσετε άμεσα την συμμετοχή σας, στην Πανελλαδική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στην Αθήνα, την ΤΡΙΤΗ, 28/02/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ: 15:30΄- ΑΘΗΝΑ – ΠΛ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.

Πρέπει να γνωρίζεται ότι οι «Τροϊκανοί» απαίτησαν και εξασφάλισαν:
• Περιορισμό των εκλογικών δαπανών με πλήρη κατάργηση του εκλογικού επιδόματος μας.
• Μείωση κατά 205 εκατ. Ευρώ των ειδικών μισθολογίων (10% -12%).
• Νέα μείωση συντάξεων κατά 12% για της άνω των 1300 ευρώ, καθώς και των επικουρικών.
• Νέα περικοπή των δαπανών του προϋπολογισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τουλάχιστον 30.000.000,00 ευρώ με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών μας.
• Νέο ασφαλιστικό.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Δεν αντέχουμε άλλες περικοπές στους μισθούς μας που θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση και στην απόγνωση.
Απαιτούμε να μην περικοπούν άλλο οι δαπάνες του προϋπολογισμού των Σωμάτων Ασφαλείας. Πόσο χρόνο, παράδειγμα, μπορούν να αντέξουν ακόμη τα «υπερσύγχρονα» οχήματα που διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία, των 400, 500 & 700.000 χλμ.
Προκειμένου να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε κατά το δυνατόν καλύτερα όλα τα θέματα που αφορούν την κινητοποίηση όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει να επικοινωνήσει άμεσα με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα.
Λεωφορείο θα αναχωρήσει από έδρα της Α.Δ. Ακαρνανίας ώρα 10:30΄. Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση θα φροντίσει για όλα τα θέματα που αφορούν την συμμετοχή, μετακίνηση και επιστροφή μας.
Η ένστολη παρουσία όλων μας στην κινητοποίηση είναι επιβεβλημένη. Στις δύσκολες στιγμές που διερχόμαστε τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα κερδίζονται με αγώνες και θυσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου