Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ομόφωνη Αποδοχή του Πρυτανικού Συμβουλίου του Π.Ι. για απονομή Βραβείων σε ομογενείς φοιτητές εξ Αλβανίας.Το Γραφείο Τύπου της Πρυτανείας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στην αριθ. 1229/27-01-2012 Συνεδρία του, αποδέχθηκε ομόφωνα το Πρόγραμμα απονομής Βραβείων σε ομογενείς -προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς- φοιτητές εξ Αλβανίας που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Αποκαταστάσεως Ομογενών εξ Αλβανίας», μέλος του δικτύου κοινωφελών Ιδρυμάτων που έχουν συσταθεί από την οικογένεια Ιωάννη Σ. Λάτση, υλοποιεί από κοινού πρόγραμμα χορήγησης ετήσιων βραβείων για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε ομογενείς εξ Αλβανίας φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υπό τον τίτλο «Βραβεία Ιδρύματος Αποκαταστάσεως Ομογενών εξ Αλβανίας (ΙΑΟΑ)».
Η χορήγηση των βραβείων έχει ως σκοπό την επιβράβευση της επίδοσης, παρέχοντας οικονομική ενίσχυση, βάσει κοινωνικών κριτηρίων, σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς ομογενείς εξ Αλβανίας φοιτητές διαφόρων Σχολών και Τμημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες της στο Ίδρυμα Αποκαταστάσεως Ομογενών εξ Αλβανίας για την άψογη συνεργασία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου