Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Κυκλοφορία κατά τo «Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας».
Αυξημένη, αναμένεται να είναι η κυκλοφορία, λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας:

- κατά την έξοδο κυρίως από το μεσημέρι της Παρασκευής 24.02.2012 και από το πρωί του Σαββάτου 25.02.2012 και
- κατά την επιστροφή κυρίως μετά το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας 27.02.2012.

Για το τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την Ελευσίνα έως την Κόρινθο, επισημαίνεται ότι η κίνηση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), εκτός από το ότι απαγορεύεται σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ., δημιουργεί σημαντικά προβλήματα τόσο στην πρόσβαση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, όταν αυτό απαιτηθεί, όσο και στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς τα «παρανόμως» κινούμενα επί της ΛΕΑ οχήματα, εντάσσονται “βίαια” στη λοιπή κυκλοφορία προκαλώντας σοβαρότατες τριβές και πτώση της κυκλοφοριακής ικανότητας του αυτοκινητόδρομου καθώς και κινδύνους στην οδική ασφάλεια.


Όσον αφορά στην Κορίνθου-Πατρών, στις περιοχές των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μακράς διάρκειας, ενδέχεται κατά τις ώρες της μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής να υπάρξουν καθυστερήσεις. Εφόσον απαιτηθεί και με εντολή της αρμόδιας Τροχαίας, μπορεί να εφαρμοστούν τοπικές εκτροπές ή ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή καθ’ όλο το ταξίδι τους αλλά και ειδικότερα κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές, καθώς και να κάνουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.

Σας ευχόμαστε Ασφαλές Ταξίδι και Καλή ΣαρακοστήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου