Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


Το Νομάρχη Πρέβεζας, κ. Βασίλη Ιωάννου, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΕΛΜΕ και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, κ. Φραγκούλης και ο Γραμματέας, κ. Τάγκας προκειμένου να του εκφράσουν την ανησυχία της εκπαιδευτικής κοινότητας, για το ενδεχόμενο καθυστέρησης των εργασιών στο συγκρότημα Γυμνασίων του Φόρου, λόγω της καθυστέρησης στην εξόφληση των λογαριασμών που έχουν υποβληθεί στον Οργανισμό Σχολικών κτιρίων.


Η εξέλιξη αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα την μη έγκαιρη παράδοση του διδακτηρίου στους μαθητές του 2ου και 3ου Γυμνασίου, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα κατά τη νέα σχολική χρονιά.
Ο Νομάρχης τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε προκειμένου να πληρωθεί ο ανάδοχος του έργου και να συνεχιστούν οι εργασίες στατικής ενίσχυσης του συγκροτήματος των γυμνασίων. Τόνισε μάλιστα, ότι βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία τόσο με τον Πρόεδρο όσο και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ, αλλά και με το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να βρεθεί χρηματοδότηση και να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες. Παράλληλα, ο κ. Ιωάννου εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι, όπως και σε άλλα θέματα έτσι και τώρα, θα βρεθεί λύση προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Ο κ. Φραγκούλης τόνισε ότι η ΕΛΜΕ θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για διοργάνωση ευρείας σύσκεψης για να συζητηθεί τόσο το συγκεκριμένο θέμα όσο και άλλα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου