Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Περιβάλλον και Δημόσια Υγεία,


Οι Σύλλογοι Οικότροφων Φοιτητικής Εστίας Αθηνών και Αιτωλοακαρνάνων Σπουδαστών Αθήνας συνδιοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα:
«Περιβάλλον και Δημόσια Υγεία»,
Η Ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας και υποστηρίζεται επιστημονικά από το τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας και το τμήμα Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Φυσικών πόρων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η Επιστημονική Ημερίδα θα διεξαχθεί την Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010 στις 10:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο Γιάννης Ρίτσος - Τεχνόπολις Γκάζι (Πειραιώς 100, Αθήνα)
Σκοπός της Επιστημονικής Ημερίδας είναι η ανάδειξη του προβλήματος της συνεχούς περιβαλλοντικής υποβάθμισης και της συσχέτισης της με τη δημόσια υγεία καθώς και η πρόταση καινοτόμων ενεργειών που θα προάγουν τους σκοπούς της αειφόρου ανάπτυξης και θα προσδιορίσουν την πράσινη υγειονομική περίθαλψη.
Το panel απαρτίζεται από καταξιωμένους επιστήμονες του κλάδου όπου με τη γνώση και την εμπειρία τους θα μπορέσουν να ενημερώσουν τους φοιτητές για τους βασικούς άξονες του θέματος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου