Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ


Σας καλούμε στην παρουσίαση της 18ης ετήσιας έκθεσης της Datarc για την Οικονομία και την Αγορά Εργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που θα γίνει την Τρίτη 1/06/2010 στις 12:00 μ.μ.Στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, από τον δ/ντη της εταιρείας κ. Θεόδωρο Λουλούδη.
Αντικείμενο της έκθεσης είναι η αποτύπωση μεγεθών αλλά και τάσεων σε σχέση με το εργατικό δυναμικό, την απασχόληση, την ανεργία, την εκπαίδευση, την παραγωγικότητα, τη δυναμική και μετατόπιση των κλάδων οικονομικής δραστηριότητας, τους δείκτες ευημερίας κ.α. Θα παρουσιαστούν τα δυνατά και αδύνατα σημεία της Περιφέρειας και θα επισημανθούν οι ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη της περιοχής.
Η παρουσίαση της ετήσιας αυτής έκθεσης καθώς και τα αποτελέσματα έρευνας στους επιχειρηματίες της ΠΔΕ, που αποτυπώνει τις πρώτες αντιδράσεις, σκέψεις και απόψεις τους αναφορικά για το νέο οικονομικό περιβάλλον, παρουσιάστηκαν σε ημερίδα με θέμα «Η Οικονομία της Δυτικής Ελλάδας και η αντιμετώπιση της κρίσης» που διοργάνωσε η DATARC την Πέμπτη 27 Μαΐου στις 18:30 στην αίθουσα «Αίγλη» στη Veso Mare στη Πάτρα. ΤΗ συζήτηση συντονίστηκε από τον Καθηγητή Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιο Ι. Αυλωνίτη (Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ – EMAC) και σκοπός της ήταν η ανταλλαγή απόψεων για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και η παρουσίαση των εναλλακτικών προοπτικών που υπάρχουν σε οικονομικό, επιχειρηματικό και εργασιακό επίπεδο.

Παρευρέθησαν ο ΓΓ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κος Τάσος Αποστολόπουλος, ο Νομάρχης Αχαϊας κος Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αχαϊας κος Κώστας Αντζουλάτος, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Μεσηνίας κος Γιώργος Καραμπάτος όπως επίσης Δήμαρχοι και επιχηρηματίες από όλη την Περιφέρεια.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κυρία Ειρήνη Κολιζέρα (2611 100200 ή 2610 622027).
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου