Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Αποπεράτωση των εργασιών κατασκευής της Ζαππείου Φοιτητικής Εστίας στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων


Το Γραφείο Τύπου της Πρυτανείας βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την αποπεράτωση των εργασιών κατασκευής της Ζαππείου Φοιτητικής Εστίας στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων με χρηματοδότηση ύψους 2.800.000 € από τη Ζάππειο Επιτροπή. Η νέα αυτή εστία δυναμικότητας 92 δωματίων βελτιώνει περαιτέρω τις συνθήκες στέγασης του φοιτητικού δυναμικού και επιβεβαιώνει, για ακόμη μία φορά, ότι για τις Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματός μας οι υποδομές φοιτητικής μέριμνας θεωρούνται υψίστης προτεραιότητας.







Η επίσημη τελετή εγκαινίων της Ζαππείου Φοιτητικής Εστίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010 και ώρα 20:00 μ.μ. στο πλαίσιο του Α΄ Παγκοσμίου Συνεδρίου Νεολαίας Ηπειρωτών. Με δεδομένο ότι η συλλογική μνήμη εξασθενεί και αλλοιώνεται, η τελετή εγκαινίων της Ζαππείου Φοιτητικής Εστίας αποτελεί μέρος της απόδοσης χρέους προς τους μεγάλους Ηπειρώτες ευεργέτες, οι οποίοι με τις δωρεές τους συντέλεσαν τα μέγιστα στη μόρφωση, στον πολιτισμό, στη διαπαιδαγώγηση και στην οικονομική ανόρθωση της Ελλάδας.
Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Αντιπρόεδρος της Ζαππείου Επιτροπής & Επίτιμος Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κ. Α. Μπότσος, καθώς και ο κ. Γ. Μπαμίχας, Ταμίας της Ζαππείου Επιτροπής, της οικογενείας του διαθέτη Κωνσταντίνου Ζάππα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου