Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

‘’ Η μουσική συνάντηση του καλοκαιριού ’’

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

‘’ Η μουσική συνάντηση του καλοκαιριού ’’

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010





Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας χρωστούσαν αυτή την μουσική συνάντηση πολύ καιρό ο ένας στον άλλο. Δυναμικοί εκπρόσωποι του καλού ελληνικού τραγουδιού και οι δύο, μοιράστηκαν αυτό τον χειμώνα για πρώτη φορά τη σκηνή με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.



Η πρώτη τους συνεργασία υπήρξε δισκογραφική και άφησε πίσω της το single Εφάπαξ, το CD Ξύλινο αλογάκι, αμοιβαία εκτίμηση αλλά και την υπόσχεση για ένα συναυλιακό ραντεβού. Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν ο Γιάννης κι ο Λαυρέντης με φορτίο στις αποσκευές τους το ερμηνευτικό τους ταλέντο και το πλούσιο ρεπερτόριο στήνουν μαζί μια ταξιδιάρικη - ατμοσφαιρική μουσική γιορτή. Πρόκειται για μια εναλλακτική μουσική πρόταση με όχημα ένα ολιγομελές μουσικό σχήμα.



Ο Γιάννης Κότσιρας ρίχνει στο τραπέζι το χαρτί της ερμηνείας και ποντάρει στις δυνατότητές του να φλερτάρει με το έντεχνο αλλά και το λαϊκό τραγούδι στις καλύτερες του στιγμές, πάντα με το ίδιο πάθος. Ο ίδιος έχει να διαλέξει από ένα πλούσιο προσωπικό ρεπερτόριο χωρίς να διστάζει να πρωτοτυπήσει.



Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, σπάνια περίπτωση συνθέτη και ερμηνευτή, φέρνει στη σκηνή μία αφοπλιστική ειλικρίνεια, τραγούδια τρυφερά κι εκρηκτικά, ειρωνικά και σουρεάλ, μελωδίες που μπορεί να κρύβουν μία μικρή θλίψη ή να προετοιμάζουν μια μεγάλη επανάσταση!

Το συγκεκριμένο μουσικό σχήμα είναι συμπαραγωγή της «ΜΕΤΡΟ Α.Ε.» και της «ΕΡΩΔΙΟΣ Ε.Π.Ε.».

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

13 Αυγούστου 2010

Ώρα Έναρξης : 21:30

Διοργάνωση: Α.Π.Σ. Εθνικός Φιλιππιάδας

Συνδιοργάνωση: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Φιλιππιάδας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου